25 / 04 / 2024

kırcamide inşaatlar ne zaman başlayacak

kırcamide inşaatlar ne zaman başlayacak

Uysal, Topçular Mahallesi'nde halk gününde, Kırcami planlarının Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçerek askıya çıktığını söyledi. Uysal, "Askı sürecinde bir sorun çıkmaz ise önümüzdeki yılın sonlarına doğru inşaat faaliyetleri başlayacaktır" dedi.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Tarla ve orman alanlarındaki inşaatlar isyan ettirdi! Gelecek nesiller kimin umurunda!

İnşaat firmaları, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Konut maliyetlerindeki artışa rağmen yapılan inşaatlar kimi zaman bir tarla üzerinde kimi zaman da ormanlık alanlarda yükseliyor. Çoğu vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi. İşte vatandaşın o isyanına bir örnek...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

BMW X1'in fiyatı ne kadar? BMW X1 özellikleri neler? İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW X1'in aralık ayı fiyatları açıklandı. Peki BMW X1'in genel özellikleri neler? BMW X1'in fiyatı ne kadar? İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altın küpelerde büyük kampanya! İkinci ürüne yüzde 50 indirim! Aris pırlanta 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Aris pırlantada altın küpe almak isteyenler için ikinci fırsat sunuldu. Altın küpelerde ikinci ürüne net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Aris Pırlanta altın küpe fiyat listesi 12 Ekim 2022...

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

kırcamide inşaatlar ne zaman başlayacak Haberi

kırcamide inşaatlar ne zaman başlayacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz size geliyoruz” sloganlı halk günü toplantılarına Topçular Mahallesi’nde devam etti. Sağanak yağmur nedeni ile boş bir arazide kurulan çadırda vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Uysal, göreve başladığı günden itibaren Kırcami imar planı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri anlattı. Göreve gelir gelmez Kırcami imar planına yoğunlaştıklarını ifade eden Başkan Uysal, “Günde yaklaşık 500 ziyaretçinin olduğu bir dönemde arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışarak planı yaptık. Söz verdiğimde yapmadan duramam” dedi.


İNŞAATLAR 2016 SONUNDA BAŞLAYACAK

Kırcami imar planını bir ayda tamamladıklarını ve herkesin şaşırdığını sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, “İmar planı taslağını yapar yapmaz kamuoyu ve odalarla paylaştık. Kamuoyu ve odaların fikrini alarak binde birlik planı meclisimizden geçirdik. Parselizasyon uygulaması öncesi 5 binde birlik, 25 birde...