25 / 04 / 2024

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi 15 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 124 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi tamam!

Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek Kızılırmak üzerinde kurulacak millet bahçesinin ihalesi Ankara’da gerçekleştirildi.

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kırıkkale'ye millet bahçesi müjdesi!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

Kırıkkale Yuva Mahallesi'nin çehresi değişecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatil olmasıyla birlikte Kırıkkale´de ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekilleri, sivil toplum kuruluş yöneticileriyle buluştular. Can, TOKİ hakkında müjde verdi.

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi Haberi

Kırıkkale Bozkurt Millet Bahçesi

Yeni yatırımlar için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi projesi Keskin ilçesi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede ayrıca sosyal donatı alanları da bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/492418
 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kırıkkale İli Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği,...