27 / 04 / 2024

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 450 bin 909 metrekare alanda kurulacak Kırıkkale Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre,  yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.

“Daha Çok Yeşil” anlayışı doğrultusunda inşa edilmeye başlanan millet bahçeleri, ülkemizin tüm coğrafyalarında kentlere de yeni bir değer katıyor.

Kırıkkale’ye de yeni bir soluk getirmesi planlanan millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş, koşu parkurlarıyla, bisiklet yoluyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çocuk oyun alanlarının ve bitki müzesinin bulunacağı millet bahçesinde 15 bin 326 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların da bulunacağı Kırıkkale Millet Bahçesi'nde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler ile buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.
 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön