28 / 03 / 2024

Kırıkkale eski çarşı merkezi

Kırıkkale eski çarşı merkezi

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale'de arazi kavgası! Ağabeyini öldürdü!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Yaşar Altan (46), arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi Ramaza Altan'la (52) tartıştı. Yaşar Altan, Ağabeyini tabancayla vurarak öldürürken, yeğeni Murat Altan'ı (24) ise yaraladı.

Kırıkkale Sosyal Sigortalar Kurumu'nun eski binası yıkılıyor!

Kırıkkale'de bulunan eski Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hastanesinin yıkım çalışmalarına başlandı. 1 yılı aşkın süredir kullanılmayan binanın yıkımının 1 ay sürmesi bekliyor.

Kırıkkale'nin Büyükavşar ve Küçükavşar köylerinin yol sorunu TBMM'de!

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Dağobası köylerinin yol sorunu meclis gündeminde!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale Bahşılı 4. Etap TOKİ başvuru dönemi!

Kırıkkale Bahşılı 4. Etap TOKİ başvuru dönemi 27 Ocak Çarşamba günü sona eriyor. Kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede daire fiyatları 66 bin 450 TL'den başlıyor.

Kırıkkale Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kırıkkale Belediyesi KOSKİ Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı tamamlandı. Atık Su Arıtma Tesisinde test aşamaları başladı.

Ersan Arslan Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Kırıkkale Üniversite Hastanesi'nin inşaatı kaçak olduğu için mühürlendi!

Kaba inşaatı tamamlanan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastane inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Şikayeti yapan Avukat Uğur Yaşar Uygun: "Devletin üniversitesi kaçak inşaat yapar mı" dedi...

Çankırı, Karabük ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 18 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale'de 18 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kırıkkale eski çarşı merkezi Haberi

Kırıkkale eski çarşı merkezi

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Sabah'tan Hakan Gökkaya'nın haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen projenin Eylül'de bitirilmesi hedefleniyor.

2 MİLYON 198 BİN TL'LİK YATIRIM

Kırıkkale Çevre ve şehircilik İl Müdürü Uğur Atar Keskin'de başlatılan sokak sağlıklaştırılma çalışmalarında incelemeler yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Müdürü Atar "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un Kırıkkale ziyareti kapsamında Keskin İlçemize yapmış olduğu incelemelerde vermiş olduğu talimat ile Keskin İlçe Meydanında bulunan 16 adet dükkan binasının yıkılarak yeniden yapılması ve 9 dükkanın da cephe yenilenmesi işi 2 milyon 198 bin TL sözleşme bedeli ile ihalesi yapılarak işe başlanmıştır.

Keskin Yöresel Mimarisine uygun olarak mevcut 16 adet...