26 / 04 / 2024

Kırıkkale inşaat kazaları

Kırıkkale inşaat kazaları

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı..

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'deki yeni projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ Kırıkkale 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 300 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'deki 300 yeni konut için start verdi. 300 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Sadece bir ilçeye 79 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. Sadece bir ilçeye 79 yeni konut geliyor...Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kırıkkale için müjde geldi! O ilçeye 210 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de tam 210 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Kırıkkale inşaat kazaları Haberi

Kırıkkale inşaat kazaları

Kırıkkale Etiler Mahallesi'nden çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki inşaatın 4. katında çalışan işçi Hayrettin Yayvan, bir anda dengesini yitirerek beton zemine düştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, diğer işçilerin haber vermesi üzerine de olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yayvan, yapılan ilk müdahaleden sonra sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma...