29 / 03 / 2024

Kırıkkale Yenimahalle projeleri

Kırıkkale Yenimahalle projeleri

KIRIKKALE Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından gece kondu yıkımları başladı. Gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor...

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle projesinde yer alan 327 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Merkez başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle Kentsel Dönüşüm projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri!

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri 7 Aralık 2017-22 Aralık 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap'ın son başvuru günü bugün!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım'da yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım 387 Konut Projesi kapsamında yer alan 387 konut kura ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım 387 Konut Projesi kapsamındaki daireler için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle başvuruları başladı!

Kırıkkale Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçireceği Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap 2. Kısım başvuruları başladı.

TOKİ Kırıkkale 387 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırıkkale’nin Yenimahalle Mahallesi’nde inşa edilecek toplam 387 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Kırıkkale Yenimahalle'ye 387 yeni konut!

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1 Etap 2 Kısım'da 387 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kırıkkale Yenimahalle konut ihalesi bugün yapılacak.

Kırıkkale Yenimahalle projeleri Haberi

Kırıkkale Yenimahalle projeleri

TOKİ ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokole istinaden, Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında 340 adet TOKİ konutu yapıldı. Yapılan konutların bir kısmı 2013 yılının Nisan ayında halka satışı ve teslimleri yapıldı. 119 adet konut, proje alanındaki gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor. 


İLK VE TEK GECEKONDU DÖNÜŞÜM PROJESİ 


Kırıkkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yürütmekte olduğu, Kırıkkale' de yapılan ilk ve tek Gecekondu Dönüşüm Projesinin alam 122 dekar olup, proje alanındaki 97 adet gecekondunun yıkımı başladı. 


Yıkılan gecekonduların bulunduğu alanın yüzde 90'ı yeşil alan olacak, kalan kısmına da bölgenin ihtiyacı olan; 630 adet yeni konut 1 adet camii ve 1 adet 24 derslikli okul yapüacağı belirtildi. 


Ankara İl...