25 / 04 / 2024

Kırıkkale'de 3 ilçenin TOKİ sorunları giderilecek!

Kırıkkale'de 3 ilçenin TOKİ sorunları giderilecek!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de yaptırılan konutlarda oturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.



Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de yaptırılan konutlarda oturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Kolat, "Sizleri asla mağdur etmeyiz, her zaman yanınızdayız" dedi.

 

MÜDÜRLERE TALİMAT VERDİ 

Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan bazı konutlarda yaşanılan sıkıntı sonrası Vali Ali Kolat, burada yaşayan mahalle halkıyla bir araya geldi. Ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Kolat, gerekli çalışmaların yapılması konusunda ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

 

SORUNLARIN GİDERİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ 

İlk olarak Yenimahalle TOKİ'yi ziyaret eden Vali Kolat'a Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin'de eşlik etti. Burada vatandaşların taleplerini ve sorunları dinleyen Kolat, problemlerin giderilmesi konusunda yardımcı olacağını dile getirdi. Daha sonra Yahşihan bölgesinde bulunan Yahşihan  TOKİ  ve Hacıbey TOKİ'yi ziyaret eden Kolat, burada da vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. 


GEREKEN ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR 

Ziyaretlerde Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen ve ilçe yetkilileri de hazır bulundu. TOKİ ziyaretlerinde site yönetimleri tarafından belirtilen sorunları dinleyen Kolat, vatandaşların huzur ve mutluluğu için gerekenlerin yapılacağını söyledi. Kolat yaptığı kısa değerlendirmede; "Devletimiz sağ olsun bu evleri yaparak sizlere teslim etti" dedi. 


İLGİLİ YERLERLE İLETİŞİME GEÇİLDİ 

Kolat, "Bunları yaşatmak ve katkı sağlamakta sizlerin emeği. Birtakım aksaklıklar olmuş olabilir ancak bundan sonra bu sorunları yaşamamak için elimizden geleni yapacağız, eksiklikler için ilgili yerlerle görüşmeler yapılacak ve gerekenler uygulanacaktır. Vatandaşlarımız asla mağdur edilmeyecektir" seklinde konuştu. 


Anadolu


Geri Dön