26 / 04 / 2024

Mehmet Ergün Turan Kırıkkale’de kentsel dönüşüm ziyaretinde bulundu!

Mehmet Ergün Turan Kırıkkale’de kentsel dönüşüm ziyaretinde bulundu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırıkkale’de kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Ziyarete, Mehmet Saygılı, Ertuğrul Kurt ile Gürol Konyalıoğlu da katıldı.



TOKİ Başkanı Turan, Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  TOKİ  Uygulama Daire Başkanı Ertuğrul Kurt ile Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu da katıldı.


Turan, yaptığı konuşmada, Kırıkkale Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı işbirliği ile yapılan ve yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerini ve uygulama alanlarını yerinde incelemek için Kırıkkale'yi ziyaret ettiklerini söyledi.


Vali Kolat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkkale'de yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Başkan Turan ve TOKİ yetkililerine başarı diledi.


Turan ve beraberindekiler, ziyaretin ardından Yeni Mahalle Devebağırtan mevkisinde yapımı devam eden TOKi inşaatlarını gezerek, incelemede bulundu. Turan, yapılacak 2. ve 3. etap inşaatları hakkında da yetkililerden bilgi aldı.


TOKİ


Geri Dön