27 / 04 / 2024

Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Söndürme çalışmaları sırasında, itfaiye aracındaki yangın merdivenine ayağı sıkışan görevli, mesai arkadaşları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.



Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında, itfaiye aracındaki yangın merpenine ayağı sıkışan görevli, mesai arkadaşları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.


Atatürk Bulvarı'nda 5 katlı bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kırıkkale Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ise tedbir amacıyla binanın etrafında güvenlik çemberi oluşturdu.


Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucunda söndürüldü.


Bu arada, itfaiye görevlisi Sait Erkoç'un (26) ayağı, söndürme çalışmaları sırasında itfaiye aracının merpene sıkıştı. Erkoç, mesai arkadaşları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.


Dumandan etkilenen Gülay Savcı'nın (32) ise Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.


AA


Geri Dön