26 / 04 / 2024

Kırım Köprüsü demiryolu kısmı açılış

Kırım Köprüsü demiryolu kısmı açılış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum havadan görüntülendi!

Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki yapılan çalışmaların bulunduğu bölgenin son hali drone ile havadan görüntülendi.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü havadan görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsü çalışmaları havadan görüntülendi.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden hızlı tren geçecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne uzanan yeni bağlantı yolu hizmete girdi. Başbakan Binali Yıldırım, açılıştaki konuşmasında, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün üzerinden ayrıca demiryolu da geçecek, hızlı tren de geçecek'' dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü dönüm noktası olacak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımını üstlenen ortak girişim grubu şirketlerinin yöneticileri, teknoloji transferi ve yapıma ilişkin deneyimin zenginleştirilmesinde bu köprünün Türkiye için dönüm noktası olacağı görüşünde birleşti.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Kırım Köprüsü demiryolu kısmı açılış Haberi

Kırım Köprüsü demiryolu kısmı açılış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Krasnodar ile Kırım'ı Kerç Boğazı üzerinden bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünü trafiğe açtı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, gerçekleştirilen açılış töreninde açıklamalar yapan Vladimir Putin, Rusya'nın gelecekte Kırım Köprüsü'ne benzer projeleri hayata geçireceğinden emin olduğunu belirtti.

'Rusya'nın bu tür projeleri gerçekleştirecek güçte olduğunu kanıtladınız'

Köprünün inşaatında çalışanlara hitap eden Putin, "Rusya'nın bu tür küresel ölçekli altyapı projelerini gerçekleştirebilecek güçte olduğunu yeteneğinizle, kararlılığınızla ve azminizle kanıtladınız. Bu, uzunluğu bakımından sadece Rusya'nın değil, Avrupa'nın da en büyük köprüsü. Ulusal teknolojilerimiz dahilinde bu tür büyük projeleri hayata geçirebileceğimizi gösterdiniz. Bu, gelecekte benzer projeleri gerçekleştirebileceğimiz ve mutlaka hayata geçireceğimiz konusunda hepimize güven veriyor" diye konuştu.

'2020'de köprüden yaklaşık 14 milyon kişi geçecek'

Putin, 2020'de Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesini...