29 / 03 / 2024

Kırklareli Gençer Kent Evleri satılık daire

Kırklareli Gençer Kent Evleri satılık daire

Gençer İnşaat tarafından hayata geçirilen Kırklareli Gençer Kent Evleri projesinde toplam 72 daire yer alıyor. Projedeki daireler daireler 130 metrekare ve 135 metrekare alanlara sahip. Kırklareli Gençer Kent Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli Bahşılı'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırklareli Bahşılı İlçesi'nde yer alan arsa üzerinende inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Ata GYO Kırklareli'den 7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinden 7 milyon liraya gayrimenkul aldı...

Kırklareli Gençer Kent Evleri satılık daire Haberi

Kırklareli Gençer Kent Evleri satılık daire

Kırklareli Gençer Kent Evleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Gençer İnşaat imzasıyla yükselen proje 6 bloktan oluşuyor.


Kırklareli Gençer Kent Evleri projesinde açık otopark, peyzaj, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, güneşlenme alanları gibi sosyal imkanları bulunuyor. 


Kırklareli Gençer Kent Evleri' nin alanları 130 metrekare ve 135 metrekare olarak tasarlandı. Projede toplam adet 72 daire bulunuyor.


Kırklareli Gençer Kent Evleri 180 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor. 


Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim

Adres: Özerler Mah. Fatih Cad. Ata İş Merkezi Kat:1 No:105 Lüleburgaz/Kırklareli

Tel: 0288 417 81 29

Web: http://www.gencerinsaat.com/

Tülay...