26 / 04 / 2024

Kırklareli Kavaklı dinlenme tesisi inşaatı ihalesi

Kırklareli Kavaklı dinlenme tesisi inşaatı ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyündeki alanda dinlenme tesisi yaptırılacak. İnşaat ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

TOKİ Kırklareli Kavaklı orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları!

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonuçları öğrenme detayları ve proje detayları..

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020!

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir kura sonucu 06.11.2020 ve proje detayları..

TOKİ Kırklareli Kavaklı orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir grubu projesinde yer alan 13 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırklareli Kavaklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı projesinde yer alan 29 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırklareli 119 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli, Kavaklı Beldesi 119 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 119 yeni konut!

Kırklareli İli, Kavaklı Beldesi 119 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kırklareli Kavaklı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı'da hayata geçireceği 119 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırklareli 119 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli, Kavaklı Beldesi 119 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kırklareli Kavaklı TOKİ'de 3+1'ler satışa çıktı!

TOKİ tarafından Kırklareli'nin Kavaklı'da inşa edilen konutlarda 3+1 daireler satışa çıktı. Satışlar, Kavaklı'da ikamet etmeyen vataşlara da açıldı.

Kırklareli Kavaklı TOKİ'de başvurular bugün başlıyor!

TOKİ tarafından Kırklareli Kavaklı'da yapılacak konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede başvurular 16 Haziran 2017 tarihinde bitecek.

Kırklareli Kavaklı dinlenme tesisi inşaatı ihalesi Haberi

Kırklareli Kavaklı dinlenme tesisi inşaatı ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyünde bulunan tapunun 8091 parselinde kayıtlı alanda Kızılay’a ait tesislere araç vb. giriş çıkışı engellemeyecek şekilde akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yap - işlet - devret yöntemi ile yaptırılacak. İhale 5 Aralık'ta yapılacak.

KIRKLARELİ İLİ, MERKEZ İLÇESİ KAVAKLI KÖYÜNDE BULUNAN TAŞINMAZ ÜZERİNE YAP - İŞLET - DEVRET YÖNTEMİ İLE AKARYAKIT İSTASYONU VE DİNLENME TESİSİ YAPTIRILACAKTIR

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:

1 - Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyünde bulunan tapunun 8091 parselinde kayıtlı, 53800 m2 yüzölçümlü taşınmazın 18.000 m²’lik kısmına (Kızılay’a ait tesislere araç vb. giriş çıkışı engellemeyecek şekilde) akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yap - işlet - devret yöntemi ile yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif etmiş oldukları aylık kiranın 2 katı ve tahmini...