19 / 04 / 2024

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi yatırımları

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi yatırımları

2014 yılı itibariyle Türkiye'de inşaatına başlanan en büyük sanayi yatırımlarını barındıran KOSB'de, Farmatek İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. ilaç üretim tesisi ve Kırklareli Gaz Enerji Üretim tesisi kuruldu...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Kırklareli'de emlakçılara yetki belgeleri verildi!

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen emlak danışmanlığı eğitim ve sınavı sona erdi. 5 sınavını başarı ile tamamlayan 4 kursiyere yetki belgeleri verildi.

Balıkesir'e yeni organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir organize sanayi bölgesi kuruyor.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi yatırımları Haberi

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi yatırımları


Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB), 2014 yılında başlayan özel sektör yatırımları 1 milyar doları geçti.


2014 yılı itibariyle Türkiye'de inşaatına başlanan en büyük sanayi yatırımlarını barındıran KOSB'de, Farmatek İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. ilaç üretim tesisi ve Kırklareli Gaz Enerji Üretim San. Tic. 530 MVA kombine doğalgaz çevrim santrali kurulurken, temel atma aşamalarına gelmiş tesislerin katma değeri yüksek tesislerden olacağı kaydedildi.


Sanset Gıda Turz. San. ve Tic. A.Ş., KOSB'de 170 bin metrekare alan üzerine kurduğu çikolata ve dondurma üretim tesisi ile önemli bir atılım yaparak KOSB'nin gücüne güç kattı.


Kırklareli OSB'den yapılan açıklamada Kale İplik San. ve Dış Tic. Ltd.Şti.'nin 110 bin metrekare alan üzerinde 150 kişi istihdam ile üretime başladığı kaydedilirken, "Yine Toksöz Holding bünyesinde olan Arven İlaç ve San....