24 / 04 / 2024

Kırşehir altgelir başvurusu

Kırşehir altgelir başvurusu

Kaman TOKİ alt gelir son başvuru günü 22 Temmuz olarak belirlendi. Kurasının 3 Ağustos'ta yapılacağı projede toplamda 63 adet daire satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuruları başladı ve 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Projede konut fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman Konutları kurası!

TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman Konutları kurası 3 Ağustos 2016 Çarşamba günü olarak belirlendi. Kırşehir altgelir evleri fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor.

Alt Gelir Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

Toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor. Peki Alt Gelir Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. Fiyatların 82 bin 867 TL'den başladığı projede toplamda 63 adet daire satışta.

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları!

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 63 adet daire satışta.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

TOKİ Kırşehir'de başvuru dönemi bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 144 bin 217 TL olarak belirlendiği Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları başladı!

991 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Kırşehir Banka Evleri bölgesinde dönüşüm başlayacak!

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde yapılan 2 bin 713 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasının ardından dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir altgelir başvurusu Haberi

Kırşehir altgelir başvurusu

Ödeme planı kapsamında projede 180 ay vade sağlandığında yüzde 15 peşin ödeme ya da 240 ay vadede ise yüzde 20 peşinat ödeniyor.


Başvuru işlemlerine Şehit Aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, emekli vatandaşlar ve diğer alıcı adaylar başvurabilecek.


Kura çekilişinin 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacağı projede toplamda 63 adet dairenin satışa çıkarılıyor. 


Kaman TOKİ alt gelir son başvuru günü!

Fiyat listesine göre 82 bin 867 TL ile 137 bin 774 TL arasında değiştiği projede başvuru işlemleri için 22 Temmuz 2016 Cuma günü son gündür...



Satış duyurusu için