26 / 04 / 2024

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutları

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutları

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Projenin birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Kırşehir'de 29 TOKİ konutunun satışı devam ediyor!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Kırşehir Belediyesi'ne ait TOKİ konutlarının satışı her hafta Belediye Encümeni huzurunda pazarlık usulü açık ihale ile gerçekleştiriliyor.

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutlarının satış ihalesi yapıldı!

Kırşehir Belediyesi'ne ait TOKİ Konutları'nın satış ihalesi belediye encümen toplantısında gerçekleşti Encümen üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı ve Encümen Başkan Vekili Veli Şahın başkanlığında bir araya geldi.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 144 bin 217 TL olarak belirlendiği Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir yeni altyapıya kavuşuyor!

Kırşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Kırşehir’de şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 53 adet 3+1 ve 14 adet 4+1 olmak üzere toplam 67 adet konut bulunuyor...

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi yıkılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen TOBB, TESK ve TESKOMB' un katkıları ile inşaat çalışmaları devam eden Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olacak Ahi Evran Külliyesi 2. etap çalışmaları sürüyor.

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutları Haberi

Kırşehir Belediyesi TOKİ konutları

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile 2009 yılı içerisinde inşaatına başlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi’nin ilk etabı olan 768 konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilirken, birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Her hafta Çarşamba günü toplanan Belediye Encümen toplantısında, pazarlık usulü açık ihale ile Belediye’ye ait TOKİ konutlarının satışı gerçekleştiriliyor.


Emlak piyasası göz önüne alındığında uygun fiyat ve imkanlarla konut sahibi olma fırsatı sunan bu satışlardan Kırşehirli hemşehrilerinin yararlanmasını istediklerini belirten Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, “Belediyemize ait olan Bağbaşı Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarından satışı yapılıp da kalan 29 adet konutun satışı devam etmektedir. Konut...