25 / 04 / 2024

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları Haberi

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

1 adet konuta yer verilen Kaman TOKİ alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran 2020'de sona erecek.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Kırşehir alt gelir projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği projede konut fiyatı 107 bin 259 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Kırşehir Kaman alt gelir projesi için ödenecek aylık taksit tuarları 357,53 TL ile 524,38 TL arasında değişiyor.

180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanan Kamal alt gelir TOKİ projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 7 bin TL, en yüksek peşinat bedeli...