20 / 04 / 2024

Kırşehir kura çekilişi

Kırşehir kura çekilişi

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri başladı ve 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 63 adet daire satışta.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvuru!

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu başvuru işlemleri yarın başlıyor. Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi 13 Ocak'a ertelendi!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi 13 Ocak 2022 tarihine ertelendi. 120 ay vade imkanı sağlanan proje 21 blok şeklinde yükseliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişi yarın!

KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Vade süresinin 120 ay olarak belirlendiği Aydınlık Evler 21 blok şeklinde inşa ediliyor.

TOKİ Kırıkkale Delice kura çekilişi 25 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez Kındam kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kırşehir kura çekilişi Haberi

Kırşehir kura çekilişi

Başvurulara Şehit Aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, emekli vatandaşlar ve diğer alıcı adaylar başvurabilecek.


Ödeme seçeneklerine göre yüzde 15 peşinat sağlandığında kalanı 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta kalan bedeli 240 ay taksit sağlanıyor.


Kura çekilişinin 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacağı projede ev fiyatları 82 bin 867 TL ile 137 bin 774 TL arasında değişiyor.


TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kaman Şubesince kabul edilecek. Projede başvurular 22 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.



Satış duyurusu için