28 / 03 / 2024

kırşehir mahalle parkları

kırşehir mahalle parkları

Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık." dedi...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilecek.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

Kırşehir'de emlak piyasası durgunlaştı!

Kırşehir’de emlak piyasası bahar aylarının gelmesine rağmen durgun. Emlak piyasasında fiyatların geçen yıla oranla yüksek olması talebi etkilerken, yüksek alım-satım maliyetleri ve getirilen ek vergiler emlak piyasasını durgunlaştırdı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir mahalle parkları Haberi

kırşehir mahalle parkları


Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor.


''Spor sağlıktır, spor yapmayan gencimiz kalmasın'' diye bu projemize başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahalle parklarımızın yanı sıra gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık. Projemiz içerisinde mini futbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness ve oturma alanları yer alacak. Mini futbol sahalarımızı gençlerimiz hem basket hem de futbol sahası olarak kullanabilecekler.


Biz Kırşehir için projelerimizi yaparken sadece Kırşehir merkezi değil, mahallelerin de eksiklerini düşünerek tasarlıyoruz.


Mahallelerimizde önce alt yapı sonra üst yapı sorunlarını hallettik. Şimdi ise mahallerimizde sosyal alanları artırmaya yönelik projeler tasarlama zamanı.


Şehir merkezimizde bulunan spor alanlarını mahallelerimize taşıyarak mahalle sakinlerimizin de bu hizmetten kolayca faydalanabilmesini amaçladık. Sağlam kafa sağlam vücuda bulunur sözüne...