24 / 04 / 2024

Kırşehir’de sosyal alanların artırılması hedefleniyor!

Kırşehir’de sosyal alanların artırılması hedefleniyor!

Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık." dedi...




Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor.


''Spor sağlıktır, spor yapmayan gencimiz kalmasın'' diye bu projemize başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahalle parklarımızın yanı sıra gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık. Projemiz içerisinde mini futbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness ve oturma alanları yer alacak. Mini futbol sahalarımızı gençlerimiz hem basket hem de futbol sahası olarak kullanabilecekler.


Biz Kırşehir için projelerimizi yaparken sadece Kırşehir merkezi değil, mahallelerin de eksiklerini düşünerek tasarlıyoruz.


Mahallelerimizde önce alt yapı sonra üst yapı sorunlarını hallettik. Şimdi ise mahallerimizde sosyal alanları artırmaya yönelik projeler tasarlama zamanı.


Şehir merkezimizde bulunan spor alanlarını mahallelerimize taşıyarak mahalle sakinlerimizin de bu hizmetten kolayca faydalanabilmesini amaçladık. Sağlam kafa sağlam vücuda bulunur sözüne yürekten inanarak sporu çok önemsiyoruz. Bu yüzden her mahallemizde her yaştan insanın faydalanacağı alanlar yapacağız” dedi.



Akit Haber


Geri Dön