28 / 03 / 2024

Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmayı hedefliyor!

Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmayı hedefliyor!

Beş kıtada, 32 ülkede toplam 62 üretim tesisi ile yapı kimyasalları üreten Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Firma, Türkiye'de genel rekabetin içinde ve kendine özgü ürünlerle aktif olmak istiyor...



Beş kıtada, 32 ülkede toplam 62 üretim tesisi ile yapı kimyasalları üreten Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Firma, Türkiye'de genel rekabetin içinde ve kendine özgü ürünlerle aktif olmak istiyor. 

Türkiye'nin ihtiyacının daha kaliteli ve amaca uygun ürünler olduğunu belirten Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer bu doğrultuda yapı kimyasallarının tüm segmentinde rekabetçi olacaklarını söyledi. Özer, rekabet için gereken her ürünü Türkiye'de üretebileceklerini belirtti. 


Avrupa'nın inşaat sektöründe belli bir sınıra ulaşmasına karşılık Türkiye'nin sürekli gelişen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları artan bir ülke olduğunu ifade eden Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer, "Türkiye'de inşaat sektöründe dinamik ve istikrarlı bir büyüme söz konusuyken Mapei gibi küresel bir oyuncunun Türkiye'deki fırsatları değerlendirmek istemesi çok doğal. Dünyanın tüm prestijli projelerinde yaygın olarak kullanılan Mapei ürünleriyle, Türkiye'de Wallmerk ürünlerinin piyasaya sağladığı güveni pekiştirerek giriş yaptığımız pazarda hızla ilerliyoruz" dedi. Mapei'nin yakın bir zamanda Türkiye'nin ihtiyacı olan tüm ürünleri karşılayacağını söyleyen Alper Özer, "Firma, Türkiye için birçok ürününü hazırlamaya başladı. Türkiye'de kemı sinlikle tam ürün gamıyla hareket etmeyi düşünüyoruz. Bundan sonraki plan içinde ürünlerin Türkiye'de üretimi konusu tartışüıyor" diye konuştu. 


Dünya Sektör Araştırması 





Geri Dön