26 / 04 / 2024

yaşar bahçeci semt sahaları projesi

yaşar bahçeci semt sahaları projesi

Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık." dedi...

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Kırşehir'in çehresi projelerle değişiyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci göreve geldiği günden bu yana her biri örnek oluşturucak projeler oluşturdu.

yaşar bahçeci semt sahaları projesi Haberi

yaşar bahçeci semt sahaları projesi


Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor.


''Spor sağlıktır, spor yapmayan gencimiz kalmasın'' diye bu projemize başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahalle parklarımızın yanı sıra gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık. Projemiz içerisinde mini futbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness ve oturma alanları yer alacak. Mini futbol sahalarımızı gençlerimiz hem basket hem de futbol sahası olarak kullanabilecekler.


Biz Kırşehir için projelerimizi yaparken sadece Kırşehir merkezi değil, mahallelerin de eksiklerini düşünerek tasarlıyoruz.


Mahallelerimizde önce alt yapı sonra üst yapı sorunlarını hallettik. Şimdi ise mahallerimizde sosyal alanları artırmaya yönelik projeler tasarlama zamanı.


Şehir merkezimizde bulunan spor alanlarını mahallelerimize taşıyarak mahalle sakinlerimizin de bu hizmetten kolayca faydalanabilmesini amaçladık. Sağlam kafa sağlam vücuda bulunur sözüne...