26 / 04 / 2024

Yaşar Bahçeci kırşehir

Yaşar Bahçeci kırşehir

2014 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yaşar Bahçeci, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den aday olarak gösterildi. Peki, Yaşar Bahçeci kimdir?

Kırşehir’de sosyal alanların artırılması hedefleniyor!

Kırşehir Belediyesi yeni projeleri ile Kırşehir’de sosyal alanları artırmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “gençlerimizin spor yapıp kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlayacak Semt Sahaları Projelerimizi tasarladık." dedi...

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Yaşar Bahçeci kırşehir Haberi

Yaşar Bahçeci kırşehir

Yaşar Bahçeci kimdir?

Yaşar Bahçeci, 1975 yılı Kırşehir doğumlu. Eğitimine sırasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kale Ortaokulu, Kırşehir Lisesi'nde devam eden Yaşar Bahçeci Kırşehir Belediye Başkanı olup; 2014 seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterildi.

1997 yılında Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Yaşar Bahçeci, halen Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisansına devam ediyor.

İş yaşamına Van ve Bitlis Bölgesinde şantiye şefi olarak başladı. Vatani görevini yaptıktan sonra yine aynı bölgedeki görevinin başına geçti. 2000 yılında Kırşehir’de mühendislik bürosunu açarak iş hayatına daha aktif olarak atıldı.

Siyasi yaşamı 2001 yılında AK Parti Kurucu üyeleri arasında yer alması ile başladı, daha sonra; AK Parti il Sekreteri olarak görev yaptı.

2002 genel seçimlerinden sonra...