23 / 04 / 2024

Mezitli'de sosyal alanların sayısı artacak!

Mezitli'de sosyal alanların sayısı artacak!

Mezitli Kaymakamlığı ve Mezitli Belediyesi Mezitli'de, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. Mezitli Belediyesi, yeni spor alanları ile de vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı amaçlıyor.



Mezitli Kaymakamlığı ve Mezitli Belediyesi Mezitli'de, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda gerekli altyapı çalışmalarını sürdüren Mezitli Belediyesi, yeni spor alanları ile de vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı amaçlıyor. Mezitli'de yaşayan her yaş grubundan vatandaşın spor yapmasını istediğini dile getiren Başkan Tarhan, "Mevcut spor alanlarını hizmete açtık. İmar planmda yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 

Daha önce kamuya ait olan alanların haksız bir biçimde kullanılamayacağmı ifade eden Başkan Tarhan, bu amaçla yeşillendirme çalışmalarına da ağırlık verdiklerim dile getirmişti. 

Park alanların genişletilmesi ile birlikte vatandaşların spor yapabileceği alanlarında arttırılması gerektiğinin önemine değinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli'de yaşayan herkesin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi. 


Bugün Mersin


Geri Dön