24 / 04 / 2024

Mezitli sosyal alan

Mezitli sosyal alan

Mezitli Kaymakamlığı ve Mezitli Belediyesi Mezitli'de, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. Mezitli Belediyesi, yeni spor alanları ile de vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı amaçlıyor.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

Çanakkale'deki sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası TBMM'de!

Çanakkale'de bulunan sosyal konutların riskli alan oldukları iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Teknopark işletmelerinden 2 ay boyunca kira alınmayacak!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Çanakkale'de Sosyal Konutlar bölgesi riskli alan ilan edildi!

Çanakkale Belediye Meclis Toplantısı’nda Çanakkale Sosyal Konutlar bölgesinin riskli alan ilan edildiği açıklandı.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kentsel dönüşümle yüksek kira getirisi fırsatı!

Mega kent İstanbul hem deprem bölgesinde olması hem de çarpık kentleşmesiyle dikkat çeken bir şehir. Kentsel dönüşüm ise hem insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlıyor hem de asansör, otopark, sosyal alan gibi olanaklar sunuyor.

Konut projelerinde ortak haklar nelerdir?

Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle güvenlikli, otoparklı sosyal alanı olan, havuzlu site tarzı yaşam yaygınlaştı. Ancak yüzlerce ailenin yer aldığı bu sitelerde zaman zaman anlaşmazlıklar çıkabiliyor. İşte konut projelerinde yaşayanların bilmesi gerekenler…

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Mezitli sosyal alan Haberi

Mezitli sosyal alan

Mezitli Kaymakamlığı ve Mezitli Belediyesi Mezitli'de, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda gerekli altyapı çalışmalarını sürdüren Mezitli Belediyesi, yeni spor alanları ile de vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı amaçlıyor. Mezitli'de yaşayan her yaş grubundan vatandaşın spor yapmasını istediğini dile getiren Başkan Tarhan, "Mevcut spor alanlarını hizmete açtık. İmar planmda yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 

Daha önce kamuya ait olan alanların haksız bir biçimde kullanılamayacağmı ifade eden Başkan Tarhan, bu amaçla yeşillendirme çalışmalarına da ağırlık verdiklerim dile getirmişti. 

Park alanların genişletilmesi ile birlikte vatandaşların spor yapabileceği alanlarında arttırılması gerektiğinin önemine değinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli'de yaşayan herkesin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına...