29 / 03 / 2024

kırşehir toki başvuruları bitti mi

kırşehir toki başvuruları bitti mi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022!

Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 17.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

kırşehir toki başvuruları bitti mi Haberi

kırşehir toki başvuruları bitti mi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Kırşehir Kayabaşı TOKİ projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

En düşük konut bedelinin 104 bin 87 TL, en yüksek konut bedelinin ise 140 bin 751 TL olarak belirlendiği projede peşinat oranı yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendi.

TOKİ  Kırşehir projesinde peşinat bedelleri 10 bin 408 TL ile 35 bin 187 TL arasında farklılık gösteriyor.

120 ay, 156 ay ve 180 ay vadeyle daire sahibi olunabilen TOKİ Kayabaşı projesinde aylık taksit tutarları 433,70 TL ile 1.055 TL arasında değişiyor.

Projedeki konutların brüt alanları 76,63 metrekare ile 87,42 metrekare, net alanı ise 61,37 metrekare ile 66,75 metrekare arasında değişiyor.