16 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ müstakil villa

Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ müstakil villa

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021!

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

Van'daki ağır hasarlı binalar acilen yıkılmalı!

YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van'daki depremle ilgili konuştu. Selçuk, "Van’daki yapı stokunun acilen belirlenmesi lazım. Ağır hasarlı binalar var, bunların acilen yıkılması gerekiyor" dedi.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ müstakil villa Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ Kıvanç Tatlıtuğ müstakil villa

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkul yatırımı için harcayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir yatırım için çalışmalara başladı. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre, her yıl Bodrum'da bulunan lüks evi ve teknesinde tatil yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'le beraber Marmaris Selimiye'nin yolunu tuttu.

Güzel stil danışmanı, Selimiye'nin eşsiz doğasına hayran kaldı.

Eşinin sık sık sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tatlıtuğ, tatil yaptığında arsa arayışında bulundu. Dizer'e sürpriz yapan Tatlıtuğ, kendisine uygun bir arazi bulup müstakil villa inşa ettirecek. Oyuncu 3 milyon TL'yi gözden çıkarırken, evin mimarisinden dekorasyonuna kadar her şeyi Dizer'e teslim edeceği ortaya çıktı.

Tatilden paylaşımda bulunan Başak Dizer, Selimiye sokaklarında gördüğü kedileri elleriyle besledi. Dizer, Selimiye'nin manzarası için de "Kartpostal gibi" yorumunda...