19 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.



Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkul yatırımı için harcayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir yatırım için çalışmalara başladı. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre, her yıl Bodrum'da bulunan lüks evi ve teknesinde tatil yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'le beraber Marmaris Selimiye'nin yolunu tuttu.

Güzel stil danışmanı, Selimiye'nin eşsiz doğasına hayran kaldı.

Eşinin sık sık sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tatlıtuğ, tatil yaptığında arsa arayışında bulundu. Dizer'e sürpriz yapan Tatlıtuğ, kendisine uygun bir arazi bulup müstakil villa inşa ettirecek. Oyuncu 3 milyon TL'yi gözden çıkarırken, evin mimarisinden dekorasyonuna kadar her şeyi Dizer'e teslim edeceği ortaya çıktı.

Tatilden paylaşımda bulunan Başak Dizer, Selimiye sokaklarında gördüğü kedileri elleriyle besledi. Dizer, Selimiye'nin manzarası için de "Kartpostal gibi" yorumunda bulundu. 


Geri Dön