26 / 04 / 2024

kızılgöl cami nerede

kızılgöl cami nerede

Hatay Yayladağ'da hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılgöl Camisi ibadete açıldı. Caminin açılış törenine Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu katıldı. 

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'da hayırseverlerin yaptırdığı cami ibadete açıldı!

Hatay Yayladağ'da hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılgöl Camisi ibadete açıldı. Caminin açılış törenine Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu katıldı. 

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık'ın evini düzdü!

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mahsun Kırmızıgül: Annem çalınan parayla cami yaptıracaktı!

Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün annesi Faike Bazencir'in 1,5 milyon TL'lik para ve ziynet eşyası çalınmıştı. Kırmızıgül, annesinin o parayı cami yaptırmak için biriktirdiğini söyledi.

kızılgöl cami nerede Haberi

kızılgöl cami nerede

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan Kızılgöl Camisi törenle ibadete açıldı. Yayladağı ilçesi Kışlak Mahallesi Kızılgöl mevkisinde, 5 dönümlük arsaya 300 metrekare ve 3 katlı olarak inşa edilen cami için açılış töreni yapıldı. Açılışa, Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Yayladağı Müftüsü Hamza Köse, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılış törenine katılan Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu konuşmasında cami yapmanın önemine dikkat çekti. Bütün camilerin Kabe-i Muazzama'nın birer şubesi olduğunu söyeleyen Kavillioğlu, şunları söyledi:

"Camilerimiz birlik, beraberlik ve barış içerisinde yaşamamızın manevi bir tapusudur. Camilerimize sahip çıkalım. Rabbim inşallah cemaatini bol ve genç eylesin. Minaresinden ezan sesini...