27 / 04 / 2024

Kızıltan Gayrimenkul

Kızıltan Gayrimenkul

Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Saldıray Kızıltan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ufuk Kızıltan ve Umut Kızıltan tarafından 12 milyon 143 bin 80,43 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO ve Akyapı ortaklığında ikinci şirket! 

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kızılbük GYO ve Akyapı ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum! İlk etapta yüzde 57 ilerleme! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin bilgiler açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum ne? İşte merak edilenler...

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta 2.8 milyar TL değerinde toplam 19 bin 299 devremülk satıldı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1 Ocak 2023 ile 29 Mart 2023 tarihleri arasında Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde yapılan satışları açıkladı. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Marmaris'te hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otel bloğunun satılması kararı verildi...

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük GYO, gayrimenkul alanında araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar…

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Kızıltan Gayrimenkul Haberi

Kızıltan Gayrimenkul

Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Saldıray Kızıltan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ufuk Kızıltan ile Umut Kızıltan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 12 milyon 143 bin 80,43 TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Kızıltan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Türkiyede gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkul üzerinde sınırlı ayni hak tesis etmek ve bu gayrimenkullere ilişkin kira ve hizmet sözleşmesi yapmak ve bunun yanı sıra Şirketin olağan faaliyeti olarak gelir getiren gayrimenkule ve imar projelerine, mevcut ve yürürlüğe girecek yasal düzenleme ve ithalat-ihracat rejimleri çerçevesinde yatırım yapmak, bu amaçla yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurmak, her türlü işbirliği sözleşmeleri yapmak. Şirket, amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü ayni...