29 / 03 / 2024

KLC İnşaat Kuğu Gölü Evler nerede

KLC İnşaat Kuğu Gölü Evler nerede

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Müteahhitlik İnşaat Emlak Gayrimenkul Gıda Otomotiv İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Mehmet Kılıç ve Mehmet Tekci ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Klc Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Klc Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Selma Kılıç tarafından kuruldu. 

Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi!

Toplam 35 adet villadan meydana gelen Kuğu Gölü Villaları KLC İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi...

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı!

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

KLC İnşaat Kuğu Gölü Evler nerede Haberi

KLC İnşaat Kuğu Gölü Evler nerede

Ankara Gölbaşı'nda yer alan lüks villa yaşamına en fazla doktorlar ilgi gösteriyor. Üst gelir grubunun yeni trendi olan Gölbaşı'ndaki Kuğu Gölü Evleri satış ofisini ziyaret edenlerin meslek gruplarına ilişkin yapılan araştırma, doktorların açık ara önde olduğunu ortaya koydu.

Şehir hayatının yoğunluğundan kaçmak isteyen doktarlar çalışma hayatında karşılaştıkları yoğun stresi, doğa
ile iç içe bir ev ortamında gidermek istiyor.

İnşaat çalışmaların devam ettiği Kuğu Gölü Villaları KLC İnşaat imzası taşıyor. Projenin sosyal yaşam ünitelerine çok yakın lokasyonda olması dikkat çekiyor. 

Şehir gürültüsünden uzak, yatay yaşam konseptiyle hazırlanan Kuğu Gölü Villaları'nın giriş katında salon, günlük oturma odası, mutfak, kış bahçesi, misafir yatak odası ve evde ofiskonforundaki çalışma odası bulunuyor.


Web: http://kugugolu.com/
Tel: 0312 4842484