29 / 03 / 2024

klk yapı sarıyer projesi

klk yapı sarıyer projesi

KLK YAPI, tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ‘Panaroma Suites by KLK’ ilk kez 18-21 Şubat’ta Adana İnşaat Fuarı’nda tanıtılacak. Fuarda ‘Panaroma Suites’, lansmandan da önce ilk kez görücüye çıkacak.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Sarıyer'deki 21 dönümlük araziye okul yapılması talep edildi!

Sarıyer'deki 21 dönümlük arazinin imarı 2018 yılında değiştirildi. Tamamı ağaçlarla çevrili Hazine arazisinin imar planlarında, imam hatip ve uygulama camisi yapılması talep edildi...

Sarıyer'de “Yapı Kayıt Belgesi” alan yapılar yıkılmayacak!

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan uyarılar karşısında yanlıştan dönen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Yapı Kayıt Belgesi” alan kaçak ve ruhsatsız yapıların yıkılmayacağını söyledi. 

Sarıyer Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Sarıyer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının 1. oturumu Sarıyer Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Sarıyer'e metro geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Ortaköy’den Sarıyer’e metro yapılacağını söyledi. Topbaş "Bu hayal dahi edilemeyecek bir gelişmedir" dedi.

Sarıyer Armutlu’da yapıların yüzde 65'i kaçak!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde itirazlar reddedildi. Bölgedeki yapıların yüzde 65'i kaçak olarak belirlendi.

Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Sarıyer Maslak Arsası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Emlak Konut Kağıthane ve Sarıyer Parselleri yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Kağıthane ve Sarıyer Parselleri yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Sarıyer Boğaziçi Konakları'nda 3.65 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Sarıyer'de bulunan 1 adet dubleks mesken satılıyor. 1. ihalesi 28 Kasım 2016 günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de icradan 14.4 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Sarıyer Rumelihisarı'ndaki 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. 14 milyon 400 bin TL'ye satılacak 3 daire ve 1 ahşap evin ihalesi 18 Kasım Cuma günü yapılacak.

klk yapı sarıyer projesi Haberi

klk yapı sarıyer projesi

Türkiye’nin en köklü inşaat firmalarından Kulak İnşaat’ın iştiraki olarak faaliyet gösteren KLK YAPI’nın İstanbul’un en değerli ilçelerinden Sarıyer’de inşa ettiği ‘Panaroma Suites by KLK’ projesi lansmandan önce ilk kez Adana’da tanıtılacak. 10. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı-Adana İnşaat 2016’da ilk kez görücüye çıkacak olan ‘Panaroma Suites’, yerli ve yabancı sektör profesyonelleriyle buluşacak.


Çevreci yaklaşımıyla ön plana çıkan ‘Panaroma Suites’, 174 konut ve 4 ticari alandan oluşuyor. Bulunduğu lokasyon itibariyle orman ve denize yakınlığıyla dikkat çekiyor. Sosyal tesis, açık-kapalı havuz ve spor alanlarının da yer aldığı projede yeni bir evle yepyeni bir yaşama başlamak isteyenler kadar, yatırımcılar için de lokasyonu ve özellikleriyle oldukça cazip bir proje olma özelliği taşıyan Panaroma Suites’in 2017 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Adana...