26 / 04 / 2024

kobilere lisanssız elektrik üretimi izni

kobilere lisanssız elektrik üretimi izni

Ayda 40 bin liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen tüm işletmeler güneş paneli ve rüzgar türbini kurarak elektriği bedavaya getirebiliyor. Üstelik bunun için kamudan izin de gerekmiyor...

Deprem bölgesindeki lisanssız üretim tesisleri elektrik satabilecek

Deprem bölgesinde bu yıl ilk defa devreye sokulan lisanssız üretim tesislerinin ihtiyaç fazlası olan elektriğinin tamamı satışa sokulması konu edilebilecek. İşte ayrıntılar...

Bu saatlerde bu aletleri çalıştırıyorsanız elektrik faturanız çok kabarık gelecek! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi çalıştırdığınız saatlere dikkat etmelisiniz.  Bu basit hata size daha pahalı bir fatura olarak geri dönüyor. 

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

EPDK'dan şaşırtan hamle! Bu şekilde elektrik birim fiyatları düşecek! Faturalar indirimli olacak!

EPDK, sanayicinin ihtiyacının iki katından fazla ürettiği lisanssız güneş enerjisini 48 milyon aboneye ücretsiz dağıtacak. Bu şekilde faturalar düşecek! İşte detaylar...

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrik teknolojisiyle üretilen SUV standartlarında üretilecek aracı TOGG, ilk kez kamuflajlı haliyle trafiğe çıktı. Yolda görenlerin ilk başta heyecanlandıran aracın hızına yolda giden diğer sürücüler ise yetişemedi.

Electrolux beyaz eşyalarda büyük kampanya! Şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye! 19 Mayıs 2022 fiyat listesi

Electrolux ikili beyaz eşyalarda büyük fırsat başladı. Electrolux 30 Haziran'a kadar seçili ikili beyaz eşya alımlarına şarjlı veya torbasız elektrik süpürgesi hediye ediyor. İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile İshak Aridici tarafından kuruldu.

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macron İnşaat Elektrik Elektronik Züccaciye Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kazancı tarafından kuruldu.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

kobilere lisanssız elektrik üretimi izni Haberi

kobilere lisanssız elektrik üretimi izni


Küçük ve Orta Boy İşletmelere (KOBİ) müjde. Fabrika ve sanayi tesisleri artık kendi elektrik ihtiyaçlarının tamamını yenilebilir enerjiden karşılayabiliyor. Lisanssız Elektrik Üretimi Derneği (LİDER) Başkanı Yalçın Kıroğlu, “ 1 MW’lık enerji üretimi için yaklaşık 1.2 milyon euro (3.3 milyon TL) yatırım yapılması gerekiyor. Tesis devreye girdikten sonra yılda en az 600 bin liralık elektrik üretimi gerçekleştiriyor. Bu sayede tesis 6 yılda kendisini amorti ediyor” dedi ve ekledi: “Rüzgar türbinleri 20 yıl, güneş enerjisi panelleri ise 30 yıl boyunca kesintisiz üretim yapabiliyor. Dolayısıyla geriye kalan 23 yıl boyunca elektrik bedavaya gelmiş oluyor..”


Vatan Gazetesi'nden Ufuk Şanlı'nın haberine göre, lisanssız elektrik üretiminde tarihi gelişmeler yaşanıyor. 2 Ekim’de yeni yönetmeliğin devreye girmesiyle birlikte lisanssız elektrik üretimi sektöründe yeni bir dönem başladı. 14 Mart’ta...