24 / 04 / 2024

Koç Kuleleri teslimleri ne zamana

Koç Kuleleri teslimleri ne zamana

Ankara'da hızla çoğalan yeni ofis yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan ofis yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan Eskişehir Yolu ve çevresinde inşa ediliyor...

Koşuyolu Konakları nerede?

Teslimleri 2019 yılının Haziran ayında yapılacak olan Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor..

Excellence Koşuyolu konut teslimleri!

Excellence Koşuyolu projesi Sur Yapı imzasıyla İstanbul Kadıköy Koşuyolu bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor...

Evim Yüksekdağ Evleri ödeme koşulları!

Evim Yüksekdağ Evleri ödeme koşulları dahilinde 50 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor...

Bakırköy City Rezidans ödeme koşulları!

Bakırköy City Rezidans ödeme koşulları dahilinde 36 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Bakırköy City Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi 2 bloktan oluşuyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri ne zaman yapılacak?

DKY On DKY İnşaat ödeme koşulları!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen projede teslimleri 2018 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor. DKY On DKY İnşaat ödeme koşulları kapsamında peşinat 10 bin TL olarak belirlendi.

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Ankara'daki Koç Kuleleri'ne para cezası!

Çankaya Belediye Meclisi'nde kaçak Koç Kuleleri'ne hangi gerekçeyle 13.5 milyon TL'lik ceza indirimi yapıldığı soruldu.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu!

Çankaya Marina Ankara ödeme koşulu kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.

Koç Kuleleri teslimleri ne zamana Haberi

Koç Kuleleri teslimleri ne zamana

Ankara'da hızla çoğalan yeni ofis yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan ofis yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan Eskişehir Yolu ve çevresinde inşa ediliyor. 


Özel hastanelerle birlikte ODTÜ, Bilkent, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü, Başkent Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi gibi önemli eğitim kuruluşları da bölgedeki canlılığı artırıyor. Yapımı biten metro hattının bu aksı daha da önemli bir konuma taşıdığını ifade eden Koç Kuleleri ortağı ve Akgül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akgül, tüm bu gelişmelerin Eskişehir Yolu'ndaki yeni ticari projelerin cazibesini artırdığını söyledi. 


KÖPRÜ KONSEPTİNİ UYGULADI 


Söğütözü bölgesinde hayata geçirilen Koç Kuleleri projesi Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Rahmi Koç'un da birebir gezip gördüğü projede satışlar başladı. 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde...