26 / 04 / 2024

Kocaeli 2017 kiralık arsa

Kocaeli 2017 kiralık arsa

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli Büyükşehir üç ilçede 15 konut satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Encümen Toplantısında 15 adet konutun satışı gerçekleştirilecek.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir’in 2017 bütçesi 2,1 milyar TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde gerçekleştirildi. Büyükşehir’in 2017 yılı tahmini bütçesi de 2 milyar 100 milyon TL olarak onaylandı.

Dar gelirliye kiralık sosyal konut imkanı!

Türkiye genelinde, 2017'de 817 bin konut ihtiyacının oluşabileceğinden hareketle, nüfus artışının hızlı, konut fiyatlarının da yüksek olduğu şehirlerde, dar gelirli vatandaşlar için "sosyal kiralık konut" yapımına geçilecek.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık 24 gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, içlerinde kafe, işyeri ve de büroların yer aldığı 24 gayrimenkulü 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi, 24 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Yöresel Kültürler Fuarı yarın açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fuarın, yarın İzmit Fuar Alanı'nda başlayacağını belirterek, etkinlikler çerçevesinde 50 sivil toplum kuruluşunun yerel ürünler ve kültürel zenginliklerini sergileyeceğini kaydetti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehtap ve ada turları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor.

Çoruh İş Merkezi'nde metrekaresi 100 TL'ye kiralık ofis!

Maltepe'de hayata geçirilen Çoruh İş Merkezi'nde yer alan kiralık ofislerin metrekare birim fiyatları 100 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin 2014 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

Bakır ailesi oturdukları evlerde çıkan yangınlar sebebiyle kiralık ev bulamıyor!

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya spor salonu inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya inşa edeceği spor salonunun yer teslimi yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak.

Kocaeli 2017 kiralık arsa Haberi

Kocaeli 2017 kiralık arsa

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 19 milyon 565 bin 995,50 TL bedel ile 49 yıllığına kiraya verilecek.

4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek-3. maddesi ile 15/06/2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karara dayanılarak yayımlanan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında aşağıda yer alan mülkiyeti Hazineye ait taşınmazlar üzerinde gerçek ve tüzel kişiler lehine 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikli irtifak hakkı tesis edilecektir.


Yatırım Yeri Tahsisi Teşvikinden Yararlanacak Yatırımcılar ve Yararlanma Şartları:
Ekonomi Bakanlığınca (Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel...