19 / 04 / 2024

Kocaeli Adora Villaları nerede

Kocaeli Adora Villaları nerede

Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

Kocaeli Amber Vilları'nda 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı!

Kocaeli Basiskele'de Ekcan Grup tarafından inşa edilen Amber Villaları, 120 ay ve yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Rift Villaları, Kocaeli'ye örnek olacak!

Eksa İnşaat tarafından Bahçecik’te yapımı devam eden Rift Villaları, kusursuzluğuyla sizleri hayran bırakacak. İçerisinde tarım yapılacak alanların bile bulunduğu proje, kentimize örnek olacak.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Aydoğdu Kıbrıs Villaları, Tüysüzler'e değer kattı!

Aydoğdun İnşaat'ın Tüysüzler bölgesinde hayata geçirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu.

Kocaeli Kolaylı Villaları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor!

Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kolaylı Villaları projesinde toplam 11 müstakil villa bulunuyor. Proje Kocaeli İl'i Başikele İlçe' sinde yer alıyor. Kocaeli Kolaylı Villaları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor.

Alan Panorama 3 Kocaeli’de 135 bin liraya! Yeni proje!

Alan Panorama 3 Kocaeli’de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler, tek katlı ve dubleks villalar bulunuyor. Projede fiyatlar 135 bin liradan başlıyor...

Adora Villaları Darıca satılık!

Adora Villaları Darıca satılık daire fiyatları metrekare birim üzerinden 2 bin TL olarak belirlendi. Projede 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 seçeneklerinde geniş konut alternatifleri bulunuyor...

Şehristan Konakları Kocaeli 'de 350 bin liraya 4+1 villa!

Şehristan Konakları Kocaeli 'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, projedeki 4 oda 1 salon dubleks villalar 200 metrekare, 6 oda 2 salon tripleks villalar ise 300 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.

Adora Villaları Darıca Projesi!

Adora Villaları Darıca Projesi kapsamında yer alan konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon şeklinde tasarlandı

Kocaeli Bahçeada 'da satışlar tamamlandı!

Kocaeli Bahçeada 'da projesinde satışlar tamamlandı. Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Kocaeli Bahçeada Evleri 'nde 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Kocaeli Adora Villaları nerede Haberi

Kocaeli Adora Villaları nerede

Adora Villaları, Kocaeli Bölgesi'nde Klan Yapı tarafından hayata geçiriliyor.Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 


Toplam alanı 6 bin 287 metrekare olan Adora Villaları Kocaeli'nin inşaat alanı ise 12 bin 820 metrekare. Adora Villaları satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon olarak müşterilere sunuluyor. 




Marketten yüzme havuzuna ve oyun alanına kadar pek çok sosyal alanın bulunduğu Adora Villaları Kocaeli projesinde 3+1'ler 146 metrekare, 4+1'ler 193 metrekare, 6+2'ler 284 metrekare ve de 7+2'ler ise 304 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Klan Yapı Adora Villaları fiyat listesi!

Klan Yapı Adora Villaları...