29 / 03 / 2024

Kocaeli Başiskele arsa fiyatları

Kocaeli Başiskele arsa fiyatları

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Yaylacık Mahallesi Kullar Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 411 bin 200 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de 5.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 5 milyon 656 bin 451 TL olarak belirlendi.

İstanbul'un yanı başında 866 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! SON DAKİKA! 

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Döngell ve Ş.Kullar mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa alacaklar dikkat! Kocaeli'nde satılık arsa fırsatı! Hemen bakın...

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Serdar ve Aydınkent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kocaeli'de sanayi alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen o ihale ilanı...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Kocaeli Başiskele arsa fiyatları Haberi

Kocaeli Başiskele arsa fiyatları

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Başiskele Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait aşıdaki listede yer alan 2 (İki) adet arsa taşınmaz hali hazır mevcut durumuyla ayrı ayrı olarak satışa çıkarılmış olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesi ve devamı gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Başiskele Belediyesi Encümenince ihale edilecektir.

1) İhalelerin Tarihi ve Saati        :  23.12.2016 - Cuma Günü Aşağıdaki tabloda belirtilen saatlerde

2) İhalelerin Yapılacağı Yer       :  Yuvacık Hizmet Binası 2. Kat Kütüphane salonu (Fatih Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. Gizem Sok. No: 2 Başiskele/ KOCAELİ) 

3) İhale Usulü    ...