24 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kocaeli Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına devam ediyor.

Kocaeli'de imar barışı ile 3 bin 500 vatandaşın sorunu çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı ile 3 bin 500 vatandaşımızın sorununu çözdük. Kocaeli'nde Çayırova, Derince, Kandıra, Körfez, İzmit, Gölcük'te 80 hektar büyüklüğünde riskli alan belirledik. Yaklaşık 9 bin adet konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Kocaeli Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Kocaeli Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kandıra’da sadece kız öğrencilerin okuyacağı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde hizmete açılıyor. Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hülya Koç, Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Kurucu Müdür olarak atandı. Koç, yaptığı açıklamasında TEOG sınav puanlarına göre 9’ncu sınıfa kız öğrencilerin alınacağını ve tercihlerin 29 Temmuz'a kadar yapılabileceğini kaydetti. Ayrıca ara sınıflara da nakiller yapılabileceğini belirten Koç, yeni okul yapılıncaya kadar İmam Hatip Ortaokulu'nun eski binasında eğitim ve öğretime devam edeceklerini açıkladı. 

BİLİNÇLİ VE AHLAKLI NESİL

Okul Müdürü Hülya Koç, “İmam Hatip Liseleri, Kur'an ve sünnet yaşantısına uygun, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine karşı sorumluluklarını bilen,  milli iradeye sahip çıkan, akademik başarıyı ön planda tutan, bilinçli ve güzel ahlaklı nesil yetiştirmek için kurulmuş...