27 / 04 / 2024

Kocaeli Kavan Yapı

Kocaeli Kavan Yapı

Kocaeli'nde 10 bin konut yapan Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yılın sonuna kadar 14 dönüşüm projesinde 500 daire hayata geçirecek. 100 milyon dolarlık maliyeti kendi özkaynağıyla karşılayacak.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Kocaeli’deki riskli 150 bin konutla ilgili soru önergesi!

17 Ağustos 1999 depremi öncesi Kocaeli’de yapılan 150 bin konut olduğunu söyleyen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, deprem zararlarının azaltılması ve önlenmesi faaliyetlerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sordu.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Kocaeli Kavan Yapı Haberi

Kocaeli Kavan Yapı

Marmara depreminden bu yana Kocaeli'nde site kültürüne yönelik 10 bin konutu hayata geçiren Kavan Yapı, İstanbul'un en prestijli dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Bağdat Caddesi bölgesinde dönüşüm için kolları sıvadı. Bu yılın sonuna kadar Bağdat Caddesi, Suadiye, Şaşkmbakkal, Caddebostan ve Erenköy'deki 14 projede 500 dairelik kentsel dönüşüm faaliyetine girecek firma bunun için kendi özkaynaklarıyla 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. 




DÖNÜŞÜMDE MİLYON LİRALIK TEMİNAT DÖNEMİ 

Kadıköy'ün merkezindeki kentsel dönüşümün oldukça maliyetli olduğunu anlatan Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, "İstanbul'daki dönüşüm işlerinde 1000 liralık kiralar artık bitme noktasına geldi. Bağdat Caddesi'ndeki konut sahiplerine aylık 3-4 bin lira ve taşınma paralarını ödüyoruz. 50 dairenin aylık maliyeti 150 bin lirayı buluyor" diye konuştu. 



Şemsettin Kavan, bölgedeki dönüşümde müteahhitlerin hak sahiplerinin canlarını yaktığını belirterek, "Bunun için proje...