25 / 04 / 2024

Kocaeli kiralık oteller

Kocaeli kiralık oteller

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Koronavirüsle tatilcilerin kiralık villa arayışı arttı!

Koronavirüs salgını ile mücadele sonrası normalleşme takviminin belli olması ve havaların da ısınmasıyla birlikte uzun süredir rafa kaldırılan tatil planları tekrar gündeme geldi. Tatilciler, oteller yerine kiralık villaları tercih etmeye başladı...

Oteller doldu, yabancı turist kiralık eve yöneldi!

Bu yıl içerisinde 50 milyon yabancı turist hedefleyen Türkiye’de oteller neredeyse doldu. Yabancı turist fiyat avantajı ve kolay ulaşımıyla öne çıkan kiralık dairelere yöneldi.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Otel sektörü günlük kiralık evleri gün yüzüne çıkardı!

Otelciler, ölümle sonuçlanan üzücü olayların yanı sıra oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler konusunu yeniden gündeme taşıdı.

Otelciler lüks kiralık evler konusunu tekrar gündeme taşıdı!

Otelciler, ölümle sonuçlanan üzücü olayların yanı sıra oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler konusunu yeniden gündeme taşıdı.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor!

Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik üstün nitelikli hizmet veren küçük oteller, Kapadokya’da da yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Kocaeli kiralık oteller Haberi

Kocaeli kiralık oteller

Kocaeli'nin çeşitli ilçelerinde gayrimenkulleri olan Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteli için kiracı arıyor.

Seskocaeli'de yer alan habere göre; daha önce bir kez daha kiraya verilen  REMİLA adındaki oteline şimdi yeni bir kiracı aranıyor. Üzülmez, 28 Odalı, 60 yataklı 3 yıldızlı oteli için aylık 45 bin TL kira istiyor.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78...