19 / 04 / 2024

kocaeli teleferik projeleri

kocaeli teleferik projeleri

Kartepe Koordinasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İlçemiz Vergi Dairesi, Noter, Adliyenin ve hastanenin olmaması gelişmenin önünde sıkıntı olmaktadır."dedi.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kartepe teleferik hattının temeli atıldı!

Kocaeli Kartepe'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek teleferik hattının temeli atıldı...

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

kocaeli teleferik projeleri Haberi

kocaeli teleferik projeleri

Kartepe Koordinasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İlçemiz Vergi Dairesi, Noter, Adliyenin ve hastanenin olmaması gelişmenin önünde sıkıntı olmaktadır. Kamu yatırımları olması gerekiyor” açıklamasında bulundu.


Kocaeli Valiliği tarafından başlatılan ilçe koordinasyon toplantılarına Kartepe ilçesiyle devam edildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen koordinasyon toplantısına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlık ederken, İlçe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra ilçe protokolü tam kadro katıldı. 32 Mahalle muhtarı tarafından mahallelerinde ki eksikleri gündeme getirdiler.


310 MİLYON TL YATIRIM


310 milyon TL eğitime yatırım yapılmıştır diyen Güzeloğlu “Ne yaparsak yapalım yetmez. Ancak daha fazlasını yağma gayreti içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son 10 senenin toplamından fazla yatırım ilimize çekilmiştir” değerlendirmesinde bulundu.


OKUL PROJELERİ


İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim...