20 / 04 / 2024

kocaeli yürüyüş yolları

kocaeli yürüyüş yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Kocaeli genelinde 123 kilometre yürüyüş yolu yapıldı!

Kocaeli genelinde mevcut doğa yürüyüş parkurlarını düzenleyen ve bunlara yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde spor yapmak, yürümek, doğayla baş başa kalmak isteyenlere alternatifler üretiyor...

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

Dolar ve altındaki yükselişin ardından vatandaşlar da yeni yatırım yolları aramaya başladı. ING Bank tarafından yatırım aracı arayan vatandaşlara çok önemli bir fırsat duyuruldu.

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? 

Türkiye’de konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıla geriledi. İstanbul’da bu süre 22 yıl oldu. Doğru yatırım yaparak konut yatırımının geri dönüş süresi azaltılabilir. Peki konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? İşte yolları... 

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Kocaeli'deki Rıza Bey Konağı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rıza Bey Konağı'nı aslına uygun olarak yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli Körfez'de yollar engelliler için yenileniyor!

Körfez Belediyesi engelli bireylere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Görme engellilerin en büyük sorunlarından olan kaldırımlar, Körfez Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

kocaeli yürüyüş yolları Haberi

kocaeli yürüyüş yolları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor. 1.100 metre uzunlukta olacak yürüyüş ve bisiklet yolu üzerinde fitness ve çocuk oyun grupları bulunacak. Çelik yaya köprüsü de yapılacak projede yürüyüş ve bisiklet yolunda aydınlatma ve sulama sistemleri yapımı çalışmaları sürdürülüyor.



1.100 METRE UZUNLUKTA OLACAK


Kocaeli halkını spor yapmaya teşvik etmek, spor yapılacak alanların sayısını çoğaltmak için birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Yeni Yazlık bölgesinde 1.100 metre uzunlukta yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü yürüyüş ve bisiklet yolu üzerinde vatandaşların dinlenmesi ve vakit geçirebilmesi için 8 adet kamelya ve 3 adet çeşme de inşa edilecek.



Kocaeli Büyükşehir...