26 / 04 / 2024

kocaelideki yürüyüş yolları

kocaelideki yürüyüş yolları

Kocaeli genelinde mevcut doğa yürüyüş parkurlarını düzenleyen ve bunlara yenilerini ekleyen Büyükşehir, kent genelinde spor yapmak, yürümek, doğayla baş başa kalmak isteyenlere alternatifler üretiyor.

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

Dolar ve altındaki yükselişin ardından vatandaşlar da yeni yatırım yolları aramaya başladı. ING Bank tarafından yatırım aracı arayan vatandaşlara çok önemli bir fırsat duyuruldu.

Konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? 

Türkiye’de konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıla geriledi. İstanbul’da bu süre 22 yıl oldu. Doğru yatırım yaparak konut yatırımının geri dönüş süresi azaltılabilir. Peki konut geri dönüş süresi nasıl azaltılır? İşte yolları... 

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Batman Sason'un köy yolları yenileniyor!

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, yüklenici bir firma tarafından köy ulaşım ve altyapı yatırımlarını yerinde inceledi.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Bursa Eğerce'ye büyükşehir eli değdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Mudanya’nın Eğerce bölgesi de sahilinden denizin temizliğine, aydınlatmadan yürüyüş yollarına kadar kaliteli hizmetle buluştu.

kocaelideki yürüyüş yolları Haberi

kocaelideki yürüyüş yolları


Doğayla buluşmak, sağlıklı bir yaşam ve hastalıklardan kurtulmanın en ideal yollarından biridir yürüyüş yapmak. Spor salonlarının dışında, yürüyüş bantlarının uzağında sadece doğayla baş başa kalmak için size bir çift spor ayakkabı ve eşofman yeter. Doğal güzellikleri, rengarenk çiçekleri ve göğe yükselen ormanlarıyla Kocaeli, doğa yürüyüşü severleri için çok sayıda fırsat sunuyor.



KOCAELİ’NİN DOĞAL HARİKALARI


Ancak bu doğa harikası yerleri bulmak, güzellikleri gün ışığına çıkarmak da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne düşüyor. Kocaeli genelinde mevcut doğa yürüyüş parkurlarını düzenleyen ve bunlara yenilerini ekleyen Büyükşehir, kent genelinde spor yapmak, yürümek, doğayla baş başa kalmak isteyenlere alternatifler üretiyor.



123 BİN METRELİK YÜRÜYÜŞ YOLLARI


Samanlı Dağları, Sapanca Gölü ve Ballıkayalar gibi tabiat harikalarına sahip Kocaeli’nde yaz-kış demeden istediğiniz her gün ve her anda yürüyüş yapabilir, doğayla baş başa kalabilirsiniz....