24 / 04 / 2024

koçtaş yarışma

koçtaş yarışma

Mardin'den Aydın'a, Antalya'dan Bursa'ya Türkiye'nin dört bir yanında yer alan 29 farklı üniversiteden, 119 orijinal proje ve toplam 157 öğrenci katıldığı yarışmada birincilik İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin oldu...

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

Koçtaş, koronavirüs sebebiyle kapattığı 51 mağazasını yeniden açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 24 Mart 2020 tarihi itibariyle mağazalarını kapatan Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.

Koçtaş koronavirüs sebebiyle mağazalarını kapattı!

Koçtaş, koronavirüsün etkilerini azaltmaya yönelik önlemler çerçevesinde mağazalarını kapattığını açıkladı.

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

koçtaş yarışma Haberi

koçtaş yarışma

Koçtaş'ın bu yıl dördüncü »C kez düzenlediği Koçtaş Fikir İç Mekan Tasarım Yanşması'nda ödüller sahiplerini buldu. Koçtaş açıklamasına göre, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymalarına fırsat tanımak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada bu yıl öğrencilerden içinde kitaplık da bulunan "çalışma alanı" tasarlamaları istendi. 

Yarışmaya Mardin'den Aydın'a, Antalya'dan Bursa'ya Türkiye'nin dört bir yanında yer alan 29 farklı üniversiteden, 119 orijinal proje ve toplam 157 öğrenci katıldı. 

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri arasmda; asıl mesleği mimarlık olan ünlü müzisyen Yüksek Mimar Erol Evgin'in yanı sıra Prof. Dr. Hasan Şener (İstanbul Teknik Üniversitesi), Y. Doç. Dr. 

Saadet Aytis (Mimar Sinan Güzel Sanadar Üniversitesi), Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Hakan Gürsu (ODTÜ), Prof. Dr....