16 / 04 / 2024

Koleksiyon ankara merkezi

Koleksiyon ankara merkezi

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı!

Yapımına geçtiğimiz sene mart ayında başlanan Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi (AAKM) Projesi'nde sona geliniyor.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İstanbul ve Ankara'ya 'yeni polis merkezi amirlikleri' yapılacak!

İstanbul'da 24 ve Ankara'da 4 yeni polis merkezi amirliği yapılacak, İstanbul'da kullanılamaz hale gelen 5 polis merkez amirliği yenilenip akıllı bina sistemiyle yeniden inşa edilecek.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Koleksiyon ankara merkezi Haberi

Koleksiyon ankara merkezi

Koleksiyon, Ankara’da ilk kurulduğu andan bugüne ‘yüksek kalitede mobilya mimarisini yaratmak üzere, fikirleri, standartları, tasarım konseptlerini bir araya getiriyor. 70'li yıllardan itibaren endüstri ürünlerinden çok düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan marka; tarihe ve kültüre tekrar bakarak bilgiye, biçimlere, renklere dokunmak; erdemlere, anlamlara hitap etmek ve mükemmeli aramak üzere çıktığı yolculuğu sürdürüyor.


Yakın zamanda Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı yatırımlarıyla dikkat çeken ve ‘Yılın Global Markası’ ödülüne layık görülen Koleksiyon, yurt içindeki yatırımlarını devam ettiriyor. Markanın Ankara’daki merkezini yepyeni bir alana taşıması son dönem yenilikleri arasında öne çıkıyor.


Koleksiyon Yeni Ankara Merkezi; kurucu Mimar Faruk Malhan, Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, Genel Müdür Hasan Tici ev sahipliğinde mimarlık, tasarım, kamu ve iş dünyasından çok sayıda seçkin...