20 / 04 / 2024

Koleksiyon İstanbul mağazası

Koleksiyon İstanbul mağazası

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Koleksiyon İstanbul mağazası Haberi

Koleksiyon İstanbul mağazası

Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçinde toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Mimar Faruk Malhan tarafından kurulduğu 1972 yılından beri yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla üretimlerini hayata geçiriyor. 

Her geçen gün yurt dışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Hindistan’dan Avustralya’ya, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 43 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, Tekirdağ’dan sonra İstanbul’daki tek outlet mağazasını Koleksiyon Tarabya Kampüsü’nde açmaya hazırlanıyor. 

Ev, ofis ve aksesuarlarda özel indirimlerle satışa sunulacak tasarımlara ev sahipliği yapacak outlet mağazada, yüzde 70’e varan indirimler uygulanacak.

Yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekleyen Koleksiyon kısa süre içerisinde Balance Güneşli ve Skyland İstanbul’da hizmet vereceği mağazalarla büyüme ivmesini devam...