19 / 04 / 2024

Koleksiyonun yeni ankara merkezi

Koleksiyonun yeni ankara merkezi

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1079 yeni konut!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 1079 yeni konut inşa edecek.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapılacak.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Ankara Hamamarkası TOKİ ile yeni bir çehreye kavuştu!

Ankara Hamamarkası bölgesi, Ankara Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla yeni bir çehreye büründü.

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 146 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'da 146 adet yeni konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 18 Ekim'de yapılacak...

Merkez Ankara yeni kampanya detayları!

Merkez Ankara yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2020 konut bulunuyor.

Aras Grup'tan Ankara Etimesgut'a 211 konut! Yeni proje!

Aras Grup, Ankara Etimesgut'ta yeni konut projesi yapmaya hazırlanıyor. 211 konuttan meydana gelecek proje 2021'de teslim edilecek...

Ankara'daki AVM'lerin tatil ayarında yeni gelişme! 

Ankara Valiliği’nin daha önce Ankara'da Ramazan bayramının ilk günü kapalı olacağını duyurduğu AVM’lerle yeni bir gelişme yaşandı. Bu bayramda inisiyatif AVM’lere bırakıldı...

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Koleksiyonun yeni ankara merkezi Haberi

Koleksiyonun yeni ankara merkezi

Koleksiyon, Ankara’da ilk kurulduğu andan bugüne ‘yüksek kalitede mobilya mimarisini yaratmak üzere, fikirleri, standartları, tasarım konseptlerini bir araya getiriyor. 70'li yıllardan itibaren endüstri ürünlerinden çok düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan marka; tarihe ve kültüre tekrar bakarak bilgiye, biçimlere, renklere dokunmak; erdemlere, anlamlara hitap etmek ve mükemmeli aramak üzere çıktığı yolculuğu sürdürüyor.


Yakın zamanda Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı yatırımlarıyla dikkat çeken ve ‘Yılın Global Markası’ ödülüne layık görülen Koleksiyon, yurt içindeki yatırımlarını devam ettiriyor. Markanın Ankara’daki merkezini yepyeni bir alana taşıması son dönem yenilikleri arasında öne çıkıyor.


Koleksiyon Yeni Ankara Merkezi; kurucu Mimar Faruk Malhan, Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, Genel Müdür Hasan Tici ev sahipliğinde mimarlık, tasarım, kamu ve iş dünyasından çok sayıda seçkin...