19 / 04 / 2024

kombassan holding ihale

kombassan holding ihale

Kombassan Holding A.Ş İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin ve Denizli illerindeki ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini 5 Mart 2013 tarihinde saat 14.00'te ihale ediyor.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

DAP Holding'ten yatırım atağı!

2018’i yatırım yılı ilan eden DAP Holding, dev yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bir haftada 2,9 milyar liralık ihale kazanan firma dev projelerine hız verecek.

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Komyapı markalı projelerinde gelişecek!

Kombassan Holding'in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı önemli projelere imza atarken, süresinden önce tamamladığı projeler ile de takdir toplamaya devam ediyor .

ÖİB Sümer Holding'in Malatya'daki 5 arsasını satışa çıkardı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait 5 arsanın satışı 20 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

kombassan holding ihale Haberi

kombassan holding ihale


Kombassan Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Grup Firmalarımızın aktifinde kayıtlı, İstanbul, Antalya, İzmir, Mersin, Denizli illerinde atıl durumda bulunan ihtiyaç fazlası muhtelif gayrimenkuller, Grup Firmalarının İşletme Sermayelerini güçlendirmek amacıyla  5 Mart 2013 tarihinde saat 14.00' te  İstanbul Yenibosna Eskıdji Müzayede Salonu ve http://www.eskidji.com/ adresinde açık artırma yoluyla satışa...