29 / 03 / 2024

kombide taksit

kombide taksit

İklimsa yaklaşan kış mevsimi için, farklı kombi modelleri ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Axess'e özel peşin fiyatına 12 taksit avantajıyla her bütçeye hitap etmeyi amaçlayan İklimsa, sekiz farklı modelde kombi ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Vergi borcu yapılandırma taksit ödemeleri 2 Şubat'ta başlıyor!

Bazı Alacakların 6552 Sayılı Kanun Kapsamında Yeniden Yapılandırılmasına Dair Genel Tebliğ bugün 29202 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılandırılan emlak vergi borcu taksit ödemesi 2 Şubat 2015 tarihinde başlıyor...

Konya Zirvepark Evleri'nde 1 yıl taksit erteleme imkanı!

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 4.150 dolar taksit, 95 bin dolar peşinatla!

3 oda ve 7 oda villa seçeneklerinden meydana gelen Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. faz kapsamında 95 bin dolarlık peşinat ödemesi ve 4.150 dolar taksit ödemesi yapılıyor.

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal kullanıcıları tarafından ödeniyor. 2014 yılına ait verginin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

1319 sayılı kanun gereğince, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi 2.taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Zirvepark Konya'da 1 yıl taksit erteleme imkanı!

4+1 dairelere özel düzenlediği yeni kampanyasıyla 4 yıl vade ve +1 yıl taksit erteleme olanağı sunan projenin buyuk bir kısmının satışı gerçekleşmiş durumda. 60 aylık vade oranlan için geçerli olan kampanya 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek

Mai Residence Kartal'da yüzde 1 peşinatla! Taksit ödemeleri 1 yıl sonra!

Mai Residence Kartal projesinde yer alan daireler için ödemelerde yüzde 1 peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında taksit ödemeleri ise taşınınca yani 1 yıl sonrasında başlıyor.

Emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Arsa, arazi, mesken ve işyerleri için ödenmesi gereken emlak vergisi ikinci taksit dönemi Kasım ayında başladı. Vergi, taşınmaz mal sahipleri tarafından ödeniyor. Peki, emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014!

Çevre temizlik vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. İki taksitte ödenebilen çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014...

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisinin ödenmesi gerekiyor. İlk taksitleri Mayıs'ta ödenen emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014..

Future Park projesinde günde 87 TL taksit ile ev sahibi olun!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen İstanbul Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede günde 87 TL taksit ile konut sahibi olunabiliyor.

Emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014!

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Mayısta ilk taksiti ödenen emlak vergileri 2.taksit ödemeleri 2014 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri nasıl yapılır?

kombide taksit Haberi

kombide taksit


İtalyan Beretta, modellerinde yüksek verim, az tüketim özelliği kullanıcılarla buluşuyor. Yoğuşma teknolojisi sayesinde baca gazındaki su buharı içerisindeki enerjiyi kullanan bu cihazlarda verim yüzde 107 seviyesine ulaşabiliyor....