29 / 03 / 2024

Konacık beldesi yangn

Konacık beldesi yangn

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü..

Bordum'un Zeytinlik bölgesinde çıkan bir yangın eve sıçradı!

Bodrum Zeytinlik'te çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü ve iki katlı bir eve sıçradı. Yangın mahalle sakinleri ve itfaiye ekiplerinin ortaklaşa müdahalesiyle evin iç kısmına sıçramdan söndürüldü..

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

ÖİB, Bodrum'daki 3 taşınmazı satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum Konacık, Bitez ve Gökçebel mahallelerinde yer alan 3 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'da arkeolojik sit alanı 63 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Konacık ve Göl mahallerinde bulunan 5 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan taşınmazlar için 63 milyon TL bedel istendi. 

Bodrum Konacık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi 192 ada 80 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon TL'ye satıyor...

Bodrum Milli Emlak'tan 22.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent, Gökçebel, Türkbükü ve Konacık mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 933 bin 502 TL'ye satıyor.

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum Konacık Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 milyon 660 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodru ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ortakent-Dağbelen-Konacık Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yazlık evlere koronavirüs zammı!

Bozcaada, Türkiye'nin en değerli tatil beldesi olarak ön plana çıktı. Koronavirüs salgınıyla birlikte izole olmak isteyen vatandaşlar bu süreçte tatil tercihlerini kiralık villalardan yana kullandı...

Konacık beldesi yangn Haberi

Konacık beldesi yangn

MUĞLA (AA) - Bodrum'da zeytinlik alanda çıkan ve bir eve sıçrayan yangın, itfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri tarafından söndürüldü.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konacık beldesi Ergenekon Sokak'taki otluk ve tarım arazisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın emekli Bekir Kuru'ya ait iki katlı eve sıçradı. Evin balkonunu saran alevler kısa sürede büyüdü. Ev sahibi Bekir Kuru, Konacık ve Bodrum belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Mahalledeki vatandaşların da müdahale ettiği yangın evin iç kısmına sıçramadan söndürüldü. Evin balkon kısmında maddi hasar meydana gelirken, evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. 


Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, yaklaşık 5 dönümlük tarım alanı ve otluk alan zarar...