24 / 04 / 2024

Konkordato kesin mühlet aşaması

Konkordato kesin mühlet aşaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konkordato sürecine ilişkin bilgi verdi. Albayrak, toplamda 318 firmanın konkordatodan çıktığını söyledi.

Konkordatoda geçici süreler tamamlandı!

Konkordato kesin mühlet sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ankara Barosu’na üye Av. Ümit Erkan Durna, geçen yılın ortalarında konkordato başvurusunda bulunanların kesin mühlet aşamasına geldiğini hatırlattı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı. İşte o son dakika gelişmesi ve proje ile ilgili detaylar...

Euro alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten kesin açıklama geldi! Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Seçim sonrası döviz kurlarında iniş çıkışlar devam ederken, yatırımcılar ''Euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş'ten euro ile ilgili kesin açıklama geldi. İşte euro kurunun geleceği rekor rakam...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Küresel piyasalar FED'in kararını bekliyor!  Faiz artırımı kesin gibi!

Hafta boyunca pozitif seyir izleyen küresel piyasalar, ABD ekonomisinin yumuşak iniş yapabileceği ihtimaline bel bağladı. FED’in 25 baz puan faiz artırımı yapacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Altın Kahini İslam Memiş bu sefer çok kesin konuştu! Buna yatırım yapan kazanacak!  Görenler yerinde duramayacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcılara ''buna yatırım yapan kazanacak'' diyerek çok kesin konuştu. Görenler yerinde duramayacak...

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Konkordato kesin mühlet aşaması Haberi

Konkordato kesin mühlet aşaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası tarafından düzenlenen Adım Adım Ekonomi Kocaeli Programı'na katıldı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, konkordato sürecine ilişkin bilgileri paylaşan Albayrak, "Yüzlerce firmayla müzakereler tamamlandı. Birçok firmanın kredileri yapılandırıldı. Bu süreçte 48 firmanın feragatla konkordatodan çıkması sağlandı. Feragat ve yapılandırmanın tamamının etkisiyle toplamda 318 firma konkordatodan çıktı." dedi.

"Yüzlerce firmayla müzakereler tamamlandı." diye konuşan Albayrak, şunları söyledi: 

"Birçok firmanın kredileri yapılandırıldı. Bu süreçte 48 firmanın feragatla konkordatodan çıkması sağlandı. Feragat ve yapılandırmanın tamamının etkisiyle toplamda 318 firma konkordatodan çıktı. Bu firmaların konkordatodan çıkmasıyla birlikte 5,4 milyar liralık bir kredi konkordatodan çıkmış olduk. Heyet görüşmelerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu firmalara her geçen gün yenileri ekleniyor, önümüzdeki süreçte bu sayı...